1 min Leestijd

V-Ventures neemt ANP over

Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) krijgt een nieuwe eigenaar. V-Ventures heeft met de huidige aandeelhouders overeenstemming bereikt over de overname van het volledige aandelenkapitaal. Versteeg Wigman Sprey advocaten en met name Jetse Sprey heeft V-Ventures hierbij geadviseerd en begeleid in het overnameproces.

Zie voor het persbericht:

http://www.perssupport.nl/publishingweb/pressrelease/detail.do?pressId=42762&searchKey=7ecf78e9-6a53-11df-a138-8b6c39cb034a

 

About Jaap Versteeg

Jaap Versteeg advocaat

Jaap kan als geen ander complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn grote kennis van en ervaring met alle facetten van het contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en zaken over onrechtmatige perspublicaties.

Hij brengt langdurige en publicitair gevoelige conflicten voortvarend tot een goed einde.

Jaap heeft een advies- en procespraktijk ten dienste van ondernemingen en culturele instellingen maar ook talent: een groot aantal presentatoren, musici, schrijvers en andere creatieve persoonlijkheden. Jaap vervult verschillende bestuursfuncties in de culturele sector. Verder doceert hij recht aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Theaterschool).

Meer over Jaap Versteeg