1 min Leestijd

Jetse Sprey bij BNR Nieuwsradio

Jetse Sprey was afgelopen dinsdag te gast bij BNR Nieuwsradio in het programma “De BNR Denktank”. Een programma over innovatie en inspiratie.

Samen met Willem Velthoven, directeur van Mediamatic, geeft hij antwoord op de vraag “of er nog geld valt te verdienen in en aan de creatieve industrie in Nederland”. Het gaat dan voornamelijk om de kleine creatieve ondernemer die het vaak aflegt tegen de grotere spelers op de markt. Een markt waarin de concurrentie bovendien erg groot is. Jetse Sprey benadrukt dat het juist voor die ondernemers goed is om zich te laten bijstaan door juridische specialisten bij het aangaan van contracten. Verder contempleren de heren over de relevantie en de toekomst van de creatieve industrie. Volgens Jetse Sprey groeit de industrie nog steeds en heeft “het amuseren en betoveren van mensen” de toekomst.

About Jetse Sprey

Jetse is aan ons kantoor verbonden als legal counsel. Hij vindt oplossingen in plaats van problemen en is telkens weer in staat om impasses te doorbreken. Hij zegt wat hij ergens van vindt en niet wat hij denkt dat zijn cliënten willen horen.

Hij schrijft scherpe contracten die goed te lezen zijn. Hij heeft veel ervaring met Blockchain en onderneemt daar zelf in. Hij schrijft processtukken en adviezen die overtuigen. Hij weet veel van intellectueel eigendom, privacy en ondernemingsrecht.

Meer over Jetse Sprey