1 min Leestijd

South by Southwest, Austin

Schiphol. Op weg naar South by Southwest http://www.sxsw.com/. 20.000 mensen storten zich op Austin (Tx) voor dit ongelooflijke festival. Waarvan er 260 Nederlander zijn. Twintigduizend. Ongelooflijk. Beangstigend bijna die overweldigende aantallen. Dat moet het altijd wat slaperige en brave Austin flink opschudden. Slaperig totdat het avond wordt dan. Want nergens spelen, iedere nacht weer, zoveel bandjes als in Austin.

Wat een programma! Alle nieuws over big data, internet of things, artificial intelligence, social marketing, convergence, future of publishing, film, muziek, muziek en muziek. Campagneleiders van republikeinen en democraten gaan vertellen hoe ze strijd gaan winnen dit najaar. De lokale politie vertelt hoe ze om de “biased” lokale kranten heengaan en rechtstreeks met het publiek communiceren. Hoezo onafhankelijke pers? En hoe wij anders gaan leven omdat onze bloeddruk/hart/hersenactiviteit data ons precies vertellen hoe we het leven ietsjes langer kunnen laten duren.

Obama zelf reist af en spreekt ons toe. “Change has come to America” maar alles met mate weten we inmiddels. Sadder and wiser. En er is nog zo ongelooflijk veel meer. 30 sessies tegelijk. 10 dagen lang (de laatste vijf zijn voor de muziek). Yoga (natuurlijk yoga), business runs en heel veel parties/cocktails (natuurlijk cocktails)/barbecues (het blijft Texas). Ik houd jullie op de hoogte.

Jetse Sprey

About Jetse Sprey

Jetse is aan ons kantoor verbonden als legal counsel. Hij vindt oplossingen in plaats van problemen en is telkens weer in staat om impasses te doorbreken. Hij zegt wat hij ergens van vindt en niet wat hij denkt dat zijn cliënten willen horen.

Hij schrijft scherpe contracten die goed te lezen zijn. Hij heeft veel ervaring met Blockchain en onderneemt daar zelf in. Hij schrijft processtukken en adviezen die overtuigen. Hij weet veel van intellectueel eigendom, privacy en ondernemingsrecht.

Meer over Jetse Sprey