1 min Leestijd

Benjamin van Werven op Art As Money Festival

Benjamin van Werven, advocaat bij Versteeg Wigman Sprey advocaten zal 9 februari 2012 een presentatie geven op het Art as Money Festival.

Het onderwerp van de presentatie zal een inleiding in het intellectuele eigendomsrechten zijn, toegespits op de creatieve sector. De presentatie zal in samenwerking met Total In Support worden gegeven.

Het Art as Money Festival wordt door Total In Support en Dadara georganiseerd, en omschreven als “een feestelijke bijeenkomst, waar op inspirerende en educatieve wijze de werelden van kunst en geld dichter bij elkaar worden gebracht en deze haat-liefde verhouding hopelijk van iets meer liefde kan worden voorzien; een combinatie van seminars, workshops, optredens, informatiemarkt, nachtsymposium en afsluitend een feest. Kunstenaars, creatieve ondernemers, culturele organisaties, bedrijfsleven en particuliere kunstminnaars ontmoeten elkaar op dit festival waarbij educatie en inspiratie de boventoon voeren.”

About Jaap Versteeg

Jaap Versteeg advocaat

Jaap kan als geen ander complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn grote kennis van en ervaring met alle facetten van het contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en zaken over onrechtmatige perspublicaties.

Hij brengt langdurige en publicitair gevoelige conflicten voortvarend tot een goed einde.

Jaap heeft een advies- en procespraktijk ten dienste van ondernemingen en culturele instellingen maar ook talent: een groot aantal presentatoren, musici, schrijvers en andere creatieve persoonlijkheden. Jaap vervult verschillende bestuursfuncties in de culturele sector. Verder doceert hij recht aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Theaterschool).

Meer over Jaap Versteeg