Wat wij doen

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een onmisbare pijler van onze dienstverlening.

Een goed begrip van alle facetten van de relatie tussen werkgever en werknemer, en, in het verlengde, de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en tussen de statutair directeur en de vennootschap, is onmisbaar om goed te adviseren.
Wij zorgen voor goede arbeidscontracten met op maat gesneden non-concurrentiebedingen, opzegmogelijkheden en dergelijke. Dat doen we vaak in de media: voor talent, zender of producent.

We geven ook de opdrachtovereenkomst met de freelancer en de ZZP’er vorm en zorgen voor degelijke managementovereenkomsten. We besteden daarin aandacht aan alle intellectuele eigendomsaspecten.

En bij conflicten treden we helder en doortastend op. Door onze zakelijke en professionele opstelling lopen conflicten zelden uit de hand. Gebeurt dat toch, dan procederen we correct en zakelijk. Daarmee bereiken we meer dan we zouden doen door blind om ons heen te slaan. Voor de rechter is de zaak er immers een van de zeer velen: de rechter is niet onder de indruk van drama: wel van feiten en steekhoudende argumenten want die gebruikt hij bij zijn beslissing.

Neem contact met ons op

Jaap Versteeg advocaat

"Als advocaat kan ik complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen."

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.