1 min Leestijd

Film Ernst & Bobbie en de Geslepen Onix in première

Zondag 11 februari 2007 zal in Pathé Arena te Amsterdam de film Ernst & Bobbie en de Geslepen Onix van regisseur Pieter Walther de Boer en producenten Denis Wigman, Bob Hubar en André de Raaff in première gaan. Versteeg Wigman Sprey is verantwoordelijk voor de juridische begeleiding van de film en heeft de producent bijgestaan bij het tot stand brengen van de financiering.

De film is een initiatief van Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, die de rollen van respectievelijk Ernst en Bobbie voor hun rekening nemen. De karakters Ernst en Bobbie zijn bekend van het kinderprogramma Ernst Bobbie en de rest, dat razend populair is bij de Nederlandse kinderen van 3 tot 9 jaar en dagelijks wordt uitgezonden op kinderzender Jetix. Het scenario van de film is van de hand van Tijs van Marle.

ERNST & BOBBIE EN DE GESLEPEN ONIX draait vanaf 15 februari de bioscoop.

Voor meer informatie:
WWW.ernstenbobbiedefilm.nl

About Jaap Versteeg

Jaap Versteeg advocaat

Jaap kan als geen ander complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn grote kennis van en ervaring met alle facetten van het contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en zaken over onrechtmatige perspublicaties.

Hij brengt langdurige en publicitair gevoelige conflicten voortvarend tot een goed einde.

Jaap heeft een advies- en procespraktijk ten dienste van ondernemingen en culturele instellingen maar ook talent: een groot aantal presentatoren, musici, schrijvers en andere creatieve persoonlijkheden. Jaap vervult verschillende bestuursfuncties in de culturele sector. Verder doceert hij recht aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Theaterschool).

Meer over Jaap Versteeg