1 min Leestijd

Inloopspreekuur Versteeg Wigman Sprey advocaten in A Lab

Versteeg Wigman Sprey advocaten houdt met ingang van deze week elke vrijdagmiddag een inloopspreekuur op haar IJ-desk in A Lab. De ondernemers van A Lab kunnen tijdens het spreekuur terecht om hun juridische vragen te bespreken.

Versteeg Wigman Sprey advocaten heeft haar IJ-desk in A Lab in september 2013 geopend. A Lab is een plek waar start-ups en professionals elkaar ontmoeten, waar multidisciplinaire creatievelingen binnen de media & technologie elkaar vinden en waar ze hun bedrijf kunnen starten of huisvesten. Voor meer informatie over A Lab, zie hier.

De IJ-desk wordt namens Versteeg Wigman Sprey advocaten bemand door Benjamin van Werven en Merel Teunissen.

About Jaap Versteeg

Jaap Versteeg advocaat

Jaap kan als geen ander complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn grote kennis van en ervaring met alle facetten van het contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en zaken over onrechtmatige perspublicaties.

Hij brengt langdurige en publicitair gevoelige conflicten voortvarend tot een goed einde.

Jaap heeft een advies- en procespraktijk ten dienste van ondernemingen en culturele instellingen maar ook talent: een groot aantal presentatoren, musici, schrijvers en andere creatieve persoonlijkheden. Jaap vervult verschillende bestuursfuncties in de culturele sector. Verder doceert hij recht aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Theaterschool).

Meer over Jaap Versteeg