1 min Leestijd

Jaap Versteeg in Goedemorgen Nederland Radio

Afgelopen vrijdag 24 april gaf Jaap Versteeg, partner en advocaat bij Versteeg Wigman Sprey advocaten, in de rubriek ”Ranking the News” van het KRO radioprogramma ”Goedemorgen Nederland radio” antwoord op een vraag van een luisteraar over de strijd om auteursrechten op het nummer ”A Whiter Shade of Pale” van Procol Harum.

De vraag die gesteld werd is of de inbreng van organist Matthew Fisher zo bepalend is dat hij alsnog, na zo?n 40 jaar, een beroep kan doen op auteursrechten.

About Jaap Versteeg

Jaap Versteeg advocaat

Jaap kan als geen ander complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn grote kennis van en ervaring met alle facetten van het contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en zaken over onrechtmatige perspublicaties.

Hij brengt langdurige en publicitair gevoelige conflicten voortvarend tot een goed einde.

Jaap heeft een advies- en procespraktijk ten dienste van ondernemingen en culturele instellingen maar ook talent: een groot aantal presentatoren, musici, schrijvers en andere creatieve persoonlijkheden. Jaap vervult verschillende bestuursfuncties in de culturele sector. Verder doceert hij recht aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Theaterschool).

Meer over Jaap Versteeg