1 min Leestijd

‘Leksite’ Publeaks vandaag live

Vandaag lanceert ‘Publeaks’ haar ‘leksite’ www.publeaks.nl. Publeaks heeft als doel om mensen in staat te stellen om veilig en anoniem informatie naar de pers te lekken om het onderzoeks- en controlerend vermogen van de pers te versterken en misstanden aan de kaak te laten stellen.

De site is een initiatief van Stichting Publeaks. Een groot aantal Nederlandse media neemt deel, waaronder De Groene Amsterdammer, De Correspondent, de Volkskrant, Het Parool, Het Financieele Dagblad, NRC Handelsblad, Trouw, NOS, ANP, Vrij Nederland en RTL.

Versteeg Wigman Sprey advocaten is als juridisch adviseur bij Publeaks betrokken.

Zie hier berichten over Publeaks in de media: de Volkskrant en NOS.

Voor meer informatie over Publeaks, zie hier.

About Jaap Versteeg

Jaap Versteeg advocaat

Jaap kan als geen ander complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn grote kennis van en ervaring met alle facetten van het contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en zaken over onrechtmatige perspublicaties.

Hij brengt langdurige en publicitair gevoelige conflicten voortvarend tot een goed einde.

Jaap heeft een advies- en procespraktijk ten dienste van ondernemingen en culturele instellingen maar ook talent: een groot aantal presentatoren, musici, schrijvers en andere creatieve persoonlijkheden. Jaap vervult verschillende bestuursfuncties in de culturele sector. Verder doceert hij recht aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Theaterschool).

Meer over Jaap Versteeg