1 min Leestijd

MIP TV Cannes

Versteeg Wiman Sprey Advocaten is ook dit jaar weer aanwezig op de MIPTV in Cannes. Juliette van Balen en Jerome Michel zijn zondagavond afgereisd naar de Cote d’Azur en blijven tot en met woensdag 1 april a.s. Tot ziens in Cannes!

De nieuwste ontwikkelingen uit binnen- en buitenland op het gebied van internet en TV, online communities, social networks, nieuwe business models, alles komt aan de orde tijdens MIP TV.

About Jaap Versteeg

Jaap Versteeg advocaat

Jaap kan als geen ander complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn grote kennis van en ervaring met alle facetten van het contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en zaken over onrechtmatige perspublicaties.

Hij brengt langdurige en publicitair gevoelige conflicten voortvarend tot een goed einde.

Jaap heeft een advies- en procespraktijk ten dienste van ondernemingen en culturele instellingen maar ook talent: een groot aantal presentatoren, musici, schrijvers en andere creatieve persoonlijkheden. Jaap vervult verschillende bestuursfuncties in de culturele sector. Verder doceert hij recht aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Theaterschool).

Meer over Jaap Versteeg