1 min Leestijd

Versteeg Wigman Sprey advocaten is Official Partner van de Amsterdam Film Week

Van 1 tot en met 6 november vindt in Amsterdam de eerste editie van de Amsterdam Film Week plaats. In de Amsterdam Film week worden onder meer de winnaars van de belangrijkste filmprijzen, zoals de Oscars en Golden Globes, maar ook films die prijzen wonnen op prestigieuze festivals in Cannes, Berlijn en op het TriBeCa filmfestival vertoond.

Versteeg Wigman Sprey advocaten staat de organisatie van de Amsterdam Film Week bij als juridisch partner bij het uitonderhandelen en tot stand komen van diverse sponsordeals, complexe samenwerkingsverbanden en andere actuele juridische zaken, zoals het privacy- en direct marketingbeleid.

Voor meer informatie over de (films van de) Amsterdam Film Week: www.amsterdamfilmweek.nl

[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”55″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”96″,”style”:”display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;”,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”96″}}]]

About Jaap Versteeg

Jaap Versteeg advocaat

Jaap kan als geen ander complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn grote kennis van en ervaring met alle facetten van het contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en zaken over onrechtmatige perspublicaties.

Hij brengt langdurige en publicitair gevoelige conflicten voortvarend tot een goed einde.

Jaap heeft een advies- en procespraktijk ten dienste van ondernemingen en culturele instellingen maar ook talent: een groot aantal presentatoren, musici, schrijvers en andere creatieve persoonlijkheden. Jaap vervult verschillende bestuursfuncties in de culturele sector. Verder doceert hij recht aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Theaterschool).

Meer over Jaap Versteeg