1 min Leestijd

Versteeg Wigman Sprey advocaten opent IJ-desk in A Lab

Versteeg Wigman Sprey advocaten zal vanaf 2 september 2013 een IJ-desk openen in A Lab in Amsterdam-Noord. A Lab is gevestigd naast EYE en Toren Overhoeks.

Sinds 1 juli 2013 huist A Lab in het voormalig Groot Laboratorium van Shell aan de IJ-oevers in Amsterdam-Noord. A Lab is een plek waar start-ups en professionals elkaar ontmoeten, waar multidisciplinaire creatievelingen binnen de media & technologie elkaar vinden en waar ze hun bedrijf kunnen starten of huisvesten. Het biedt professionals de mogelijkheid om (vanaf een persoon) kantoorruimte te huren en samen te komen met een interessante mix aan partijen uit alle lagen binnen de sector. A Lab is een initiatief van ontwikkelaar Codum en wordt ondersteund door Projectbureau Noordwaarts & Bureau Broedplaatsen.

In A Lab en de daarin gevestigde ondernemers ziet Versteeg Wigman Sprey advocaten uitstekende partners om samen te werken op het gebied van de creatieve industrie, de core business van het kantoor. Het openen van de IJ-desk aan de noordoever van het IJ is daarnaast een strategische keuze, omdat de cliënten van Versteeg Wigman Sprey advocaten in toenemende mate in Amsterdam-Noord gevestigd zijn.

Wendela Bierman en Benjamin van Werven van Versteeg Wigman Sprey advocaten zullen drie dagen per week (maandag, woensdag en vrijdag) in A-Lab zijn.

Voor vragen of een kennismakingsgesprek, mail of bel bierman@vwsadvocaten.nl (06-24605846) of vanwerven@vwsadvocaten.nl (06-17704557).

About Jaap Versteeg

Jaap Versteeg advocaat

Jaap kan als geen ander complexe situaties helder analyseren en daarop zorgvuldig actie ondernemen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn grote kennis van en ervaring met alle facetten van het contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en zaken over onrechtmatige perspublicaties.

Hij brengt langdurige en publicitair gevoelige conflicten voortvarend tot een goed einde.

Jaap heeft een advies- en procespraktijk ten dienste van ondernemingen en culturele instellingen maar ook talent: een groot aantal presentatoren, musici, schrijvers en andere creatieve persoonlijkheden. Jaap vervult verschillende bestuursfuncties in de culturele sector. Verder doceert hij recht aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Theaterschool).

Meer over Jaap Versteeg